HBT Hantverkarna som lyssnar på dig!


Tjänster

Vi utför alla entreprenadarbeten inom byggsektorn. Från gjutning av grund, snickeri, golv, badrum, takbyggnation, och eldragning m.m. Vi utför även alla former av tillbyggnader, utbyggnader och ombyggnationer. Givetvis kan vi bygga ett helt hus från grunden om ni önskar detta.

Viktigt för oss som entreprenör är att vi är överens fullt ut innan bygget startar. Detta ger er som konsument en ökad trygghet och tillförlit. Därför innefattar vår service en fullständig specifikation om vad arbetet i fråga innehåller och beräknad tid. Specifikationen undertecknas av båda parter innan arbetet påbörjas. Givetvis kan tillägg göras efterhand, men då blir detta bilagor till ovanstående avtal.

Utbyggnad/Tillbyggnad
Ny uteplats? Nytt vardagsrum? Extra rum? Vi löser detta och har mängder av dessa arbeten bakom oss. För dessa lösningar erbjuder vi fullservice. Dvs gjutning, snickeri, klinkning el. trägolv, eldragning, tapetsering, målning och innertak/yttertak. Se gärna i vårbildbank på tidigare arbeten vi utfört. Utbyggnad/Tillbyggnad bilder

Takarbeten
Dags att fräscha upp taket? Plåt, tegel, eller betong löser vi utan problem. Dessa arbeten kräver oftast en byggnadsställning runt huset för att kunna utföra arbetet.

Badrum/ våtutrymme
Toaletten avslöjar hela husets klass. Många husägare väljer att förnya sin toalett och på så sätt höja husets värde och samtidigt känns det mycket bättre och mysigare med en "riktig" toalett! Helkakling och klinkning eller plastmatta måste ni ta ställning till som kund. Resten sköter vi. Vi ser till att ni får våtrumscertifikat efter utfört arbete. (Obs - nya regler från 070701). Klicka på följande länk för tidigare arbeten. Badrum

Golv - Klinkers eller äkta ek? Pergo eller plast matta? Valen är svåra för en konsument! Vi hjälper er gärna och guidar er fram i denna djungel. Det viktigaste är att se till sina behov, och plånbok. Vi har avtal med de mest kända leverantörerna för att få fram bästa kvalité och pris till just ert golv.

EL
Vi utför all eldragning och ordnar så det är elsäkert i ert hus! Gammalt hus? Dåliga ledningar? Ingen jordfelsbrytare? Oj, oj, oj....Ring oss snarast!

Övrigt
Vi utför även andra typer av arbeten som anläggning av uteplatser, murläggning, garage/carport, stenläggning..... Här är det bara er fantasi som sätter gränserna!

Upphovsrättskyddad till Halmstad Byggteknik. Utvecklad av Logotypebolaget.se